Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2017. Március 28. 22:28, kedd | Helyi
Forrás: PH

Előny 2017

Előny 2017

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata Városimázs Bizottsága pályázatot hirdet a gyermek- és ifjúsági korosztály részére „Előny 2017” címmel.

Célja

Az Eger városában működő gyermek- és ifjúsági közösségek tevékenységének segítése, a korosztály közéleti részvételének fejlesztése.

Pályázati keretében támogatható projektek:

Gyermek- és ifjúsági szervezetek, klubok, diákönkormányzatok által szervezett programok, képzések, táborok, kortárssegítő képzések.

Pályázható keretösszeg: 50.000 - 100.000 forint.

A pályázó szervezetnek a teljes költségvetés legalább 10 % -át kell önrészként biztosítania.

Pályázati feltételek

Ø A pályázatokban megjelölt programokat legkésőbb 2017. december 31-ig kell befejezni, illetve a kapott támogatást fel kell használni.

Ø A nyertes pályázónak – a vele kötött szerződésnek megfelelően – szakmai és pénzügyi beszámolót kell készítenie a programot követő 30 napon belül.

Ø A pályázaton csak jogi személyiséggel rendelkező civil szervezetek, intézmények vehetnek részt.

Ø A pályázat keretében nem támogathatók a profitorientált programok, valamint költségvetési intézmények, ill. már más költségvetési forrásból támogatást nyert szervezetek.

Ø A hiányosan, vagy rosszul kitöltött, nem a megadott űrlapon beadott, illetve a megadott határidő után beérkezett pályázatok az elbírálásnál nem vehetők figyelembe, valamint azok a pályázók, akik a korábban elnyert pályázati támogatással nem számoltak el az önkormányzat felé.

Ø Hiánypótlásra egy alkalommal van lehetőség, az értesítés kézhezvételétől számított nyolc napon belül.

Ø Magánszemély bankszámlájára pénzkifizetést nem áll módunkban folyósítani.

Ø Az Önkormányzat az elnyert, nem visszatérítendő támogatást a szerződés mindkét fél részéről történt aláírását követő 15 banki napon belül egy összegben utalja át a pályázó által megadott bankszámlára.

Ø az Önkormányzat a támogatás szabályszerű felhasználását a támogatási program megvalósításának helyszínén is ellenőrizheti, amelynek keretében jogosult betekinteni a támogatás felhasználásával összefüggő dokumentációkba.

Előnyt élvez az a pályázó, aki több korosztályt céloz meg a programjaival (óvodás, általános iskolás, középiskolás, főiskolás célcsoport), valamint több szervezet együttműködésével valósítja meg a rendezvényt.

Elszámolható költségek:

A támogatás felhasználása során kizárólag a támogatás időtartama alatt a támogatási szerződésben meghatározott célok megvalósítása során felmerült igazolt közvetlen és közvetett dologi kiadások, költségek számolhatók el.

A felosztható keretösszeg: 1.400.000 Ft

Beérkezési határidő: 2017. április 28. péntek 12.00 óra.

A pályázati döntésekről szóló értesítés várható határideje: 2017. június 2.

A pályázati anyagot egy példányban kérjük megküldeni Eger Megyei Jogú Város Humán Szolgáltatási Irodájára (3300 Eger, Kossuth L. u. 28.,) „Előny 2017” megjelöléssel. Űrlap ugyanitt igényelhető vagy a www.eger.hu honlapról letölthető.

További információ Huszthy Boglárka ifjúsági referenstől kérhető a 36/523-796 telefonszámon, vagy a huszthy.boglarka@ph.eger.hu e-mail címen.

Címkék: Előny 2017

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.