Városlista
2024. szeptember 23, hétfő - Tekla

Hírek

2018. Március 18. 13:11, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Heroinnal bukott le – kiszagolta a kutya

Heroinnal bukott le – kiszagolta a kutya

A Szeged Határrendészeti Kirendeltség kutyavezetője csaknem egy kilogramm heroint talált egy szerb személyautóban elrejtve szombaton. A sofőrt őrizetbe vették.

A 28 éves L. Nikola egy szerb honosságú személyautóval március 17-én nem sokkal 8 óra előtt jelentkezett belépésre a Röszke autópálya-határátkelőhelyen. A gyanúsított járművét a rendőrök kábítószer-kereső kutyával vizsgálták át, melynek során a négylábú az autó műszerfalánál jelzett.

A kutyavezető az autóban elrejtve csaknem egy kilogramm kábítószergyanús anyagot talált. A csomagból vett mintán a gyorsteszt heroinra pozitív eredményt mutatott.

A férfi ellen a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon kábítószer birtoklása miatt indult eljárás. A nyomozók a feltételezett elkövetőt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, majd az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásának indítványozására.

Címkék: heroin, kutya, röszke, rendőr

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 22. 09:00, vasárnap | Belföld

Azerbajdzsáni földgázkitermelésről kötött megállapodásokat a Mol

Azerbajdzsáni földgázkészletek kitermelésére vonatkozó kereskedelmi megállapodásokat kötött a Mol-csoport vegyesvállalati partnereivel - közölte a társaság pénteken az MTI-vel.

2024. Szeptember 22. 08:59, vasárnap | Belföld

Árvíz - Megkezdődik a Mosoni–Duna apadása

Megnyitották a Mosoni-Duna torkolati művet szombat délután, így a Mosoni–Duna apadása is megkezdődik - közölte az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság a Facebook-oldalán.

2024. Szeptember 22. 08:58, vasárnap | Belföld

Árvíz - Több mint nyolcezer liter üzemanyagot adott át a NAV a védekezésre

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) jövedéki eljárásban lefoglalt üzemanyagot, mintegy 7200 liter gázolajat és több mint 1100 liter benzint adott át az árvízi munkálatokra.

2024. Szeptember 22. 08:57, vasárnap | Belföld

Árvíz - Karácsony Gergely: Budapest jól vizsgázott a védekezésben

Budapest jól vizsgázott az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a főpolgármester szombaton Budapesten, az árvízvédelmi készültségről a Batthyány téren tartott sajtótájékoztatón.